Nutrició i Dietètica

La paraula dieta prové del mot grec "díaitia" i significa "manera de viure". Seguir una dieta NO vol dir reprimir el consum d'alguns aliments, vol dir tenir un estil de vida salubre. Mantenir uns hàbits saludables és imprescindible per aconseguir una bona qualitat de vida i prevenir patologies.

La nutrició és una ciència que evoluciona constantment, cada dia hi ha nous estudis que aporten evidència científica sobre el gran paper dels aliments sobre el nostre organisme.

Per aquesta gran importància sobre la salut i la prevenció de lesions, la fisioteràpia i la nutrició poden enriquir-se mutuament, ajudar-se i col-laborar, fent que l´objectiu comú de fer salut es dinamitzi i es potenciï i, fins i tot,  perduri més en el temps.

A Fisiostany donem molta importància a l'alimentació i oferim pautes nutricionals individualitzades i una bona educació dels hàbits alimentaris per aconseguir l'objectiu de cadascú i, a més, millorar la qualitat de vida.

Treballem tot tipus d'objectius: millorar el rendiment esportiu, recuperar lesions, tractar patologies (colesterol, diabetis, etc...), baixar o pujar pes, entre moltes d'altres...