Què fem?

Fisiostany és un centre de fisioteràpia que té com a objectiu principal trobar la causa inicial que provoca cada lesió per aconseguir reequilibrar-la.

Això sembla més fàcil del que en realitat és, perquè davant d'una lesió el nostre cos té la capacitat de defensar-se i crea mecanismes que ens permeten continuar fent les activitats de la vida diària. Això fa que fixem un mal esquema corporal i, a la llarga, sorgeixin lesions secundàries. Aquestes lesions les ha provocat el desequilibri i sovint dissimulen la veritable causa que ha generat la lesió i en dificulten la rehabilitació.

Per tot això la fisioteràpia ha de ser global i ha de saber valorar, explorar i escoltar el que li passa en realitat al nostre cos. Per poder ser efectiva i eficaç ha de tractar i respectar tota l'estructura humana en general i actuar sobre la primera causa i no només sobre el símptoma que sembla principal però acaba sent secundari.

Sabem que cada persona expressa de manera diferent una mateixa lesió i per això no creiem en els protocols de tractament. Donem un servei adaptat a cada cas i fem un seguiment evolutiu de manera professional i acurada.

Considerem que és molt important formar-nos contínuament per adquirir un ventall de recursos més gran i dur a terme el nostre objectiu amb el mínim de temps possible. Quant més temps passa, les compensacions que fa el nostre cos augmenten.

Estimem la nostra feina. Estimem la fisioteràpia. Creiem en el que fem i creiem en el que som.